A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/via2/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: core/Input.php

Line Number: 286

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/via2/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

VIA - Termeni si Conditii
Home > Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Site-ul www.via-consiliere.ro este proprietatea S.C. Profiles International S.R.L. cu sediul social in str.Miraslau nr. 35, loc.Brasov, jud Brasov, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J08/1111/2003, Cod Unic de Inregistrare 15500284, denumita pe parcursul acestor termeni si conditii, "Profiles International".

Profiles International este angajata in conceperea, dezvoltarea si distributia unei game largi de sisteme si produse de evaluare si testare a angajatilor, elevilor si studentilor, inclusiv a instrumentelor de evaluare asupra carora detine licenta în Romania. Sistemele si produsele Profiles sunt folosite de o varietate mare de companii private, agentii guvernamentale, asociatii comerciale si organizatii non-profit pentru segmentele referitoare la examinarea premergatoare angajarii, evaluarea performantei, consilierea angajatilor, elevilor, studentilor, productivitatea personalului, incetarea relatiilor de munca si reorganizare.

Profiles doreste sa ofere si sa vanda produsele Profiles si a confirmat beneficiarilor ca are talentul, resursele si abilitatile de a angaja eforturi mari pentru a servi eficient si in conformitate cu termenii si conditiile prevazute aici, beneficiarul doreste achizitionarea produselor Profiles.

Profiles International vinde produsele sale, on line, exclusiv prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro (accesibil si de pe www.profilesinternational.ro ).

Persoana fizica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro, este denumit pe parcursul acestor termeni si conditii, "Client".

Inainte de efectuarea oricarei tranzactii Clientul este obligat sa ia la cunostiinta si sa accepte termenii si conditiile bifand casuta "Am citit termenii si conditiile si sunt de acord cu acestea". Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, Clientul are obligatia de a citi cu atentie "termenii si conditiile" prevazute in acesta.

S.C. Profiles International S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract ori de cate ori este necesar, Clientul urmand a fi instiintat despre aceste modificari in momentul accesarii site-ului (vezi art. 3 din prezentul contract). Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute.

Toate comenzile efectuate prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro vor fi validate in limita stocului disponibil, Profiles International rezervandu-si dreptul de a limita cantitatile comandate de catre Client sau de a refuza livrarea unei comenzi fara explicatii suplimentare.

Numar telefon serviciu relatii cu clientii: 0268 426336

Adresa: Profiles International: Str.Miraslau nr.35, loc.Brasov, jud.Brasov 500075

Site-ul este accesibil clientilor 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in afara cazurilor in care se efectueaza operatiuni de mentenanta.

1. OBIECT

Prezentul contract denumit “ Termeni si conditii ” descrie conditiile generale de vanzare online de bunuri si servicii intre Profiles International si Client, precum si drepturile si obligatiile acestora. Contractul poate fi salvat si/sau imprimat pe support de hartie.

2. INREGISTRAREA CLIENTULUI

Clientul este orice persoana fizica cu varsta de peste 18 ani care are toate drepturile legale sa valideze o comanda. Selectand iconita “ plata comenzii ” Clientul confirma si garanteaza ca este in deplinatatea drepturilor legale sa accepte termenii si conditiile.

Important! Pentru persoanele fizice cu varste sub 18 ani plata se va face de catre parinte, ocrotitorul legal, tutore sau persoana imputernicita in acest sens cu mentionarea datelor minorului pentru care se va achizitiona produsul. Persoana majora care achizitioneaza produsul pentru minor recunoaste ca a luat cunostinta si accepta termenii si conditiile.

Inainte de a efectua prima comanda si de a personaliza spatiul virtual propriu, Clientul trebuie sa defineasca un nume si o parola formata din cel putin 6 caractere si care sa contina cel putin o cifra - (un control pentru unicitatea inscrierii va fi efectuat de catre sistem).

In cazul pierderii sau uitarii parolei aceasta poate fi regenerata accesand casuta “ Contul meu ” si introducand adresa de mail, urmand ca Clientul sa primeasca un e-mail prin care poate modifica parola. Parola este strict confidentiala si va fi ceruta ori de cate ori Clientul va efectua o comanda online, fiind singurul responsabil de utilizarea acesteia.

Important! Parola nu va fi folosita pentru efectuarea de plati online, aceasta va fi folosita doar in scopul inregistrarii Clientului in vederea efectuarii comenzilor online.

3. MODIFICAREA “ TERMENILOR SI CONDITIILOR ”

Profiles International isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “ Termenii si Conditiile ”, Clientul urmand a fi instiintat despre aceste modificari in momentul accesarii site-ului. Continuarea folosirii site-ului prin comandarea si achizitionarea de produse, se considera acceptul acestuia cu privire la modificarile facute. Noile conditii vor fi aplicate oricarei comenzi/tranzactii incepand cu ziua modificarii acestora.

Clientul este sfatuit ca, anterior emiterii/validarii unei comenzi, sa consulte cu atentie "Termenii si Conditiile" pentru a putea la cunostinta de modificarile aparute.

4. CARACTERISTICILE PRODUSELOR

Profiles International prezinta pe site produsele impreuna cu descrierea acestora, permitand Clientului sa ia la cunostinta informatiile esentiale inainte de a face o comanda finala/definitiva.

Prin efectuarea unei comenzi, Clientul recunoaste ca a luat la cunostinta toate datele afisate pe site despre produsele comandate (denumire, pret, informatii speciale despre produs, diverse limitari de cantitate etc) si ca le accepta fara nicio rezerva.

Fisa detaliata cu informatii despre produs nu reprezinta o sursa contractuala, ci sunt cu titlu informativ.

5. DISPONBILITATEA PRODUSELOR SI VALIDITATEA OFERTELOR

Ofertele de produse si preturile afisate Profiles International sunt valabile atata timp cat sunt vizibile pe site. Produsele vor fi semnalizate pe site prin prezenta butonului "Adaugare in cos", in dreptul acestora.

Simplul fapt de a aduga in cos produse nu inseamna validarea automata a comenzii.

6. PRETURILE

Preturile produselor si serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in LEI si AU taxele incluse. Preturile sunt aplicabile in momentul validarii comenzii de catre Client.

Preturile sunt afectate de T.V.A., iar toate modificarile legale survenite cu privire la cuantumul acestei taxe, se vor reflecta in pretul produselor si serviciilor prezente pe site in momentul intrarii in vigoare a actului normativ respectiv.

7. COMANDA

7.1. "Contul meu"

Pentru efectuarea de cumparaturi prin intermediul site-ului www.via-consiliere.ro, Clientul trebuie in prealabil sa isi creeze un cont de client:

  • fie inainte de a efectua orice cumparaturi, accesand butonul “ Nu am cont

  • fie in momentul adaugarii primului produs in cosul de cumparaturi.

Pentru a-si putea crea contul, Clientul trebuie sa adauge adresa electronica de mail si o parola. Aceste 2 elemente sunt confidentiale. Clientul va fi singurul responsabil de consecintele utilizarii contului sau pana la dezactivarea acestuia.

De asemenea, Clientului i se vor mai cere si alte informatii cu caracter personal, cum ar fi: nume, prenume, cod numeric personal, serie/numar carte de identitate, numar de telefon, adresa electronica, adrese de livrare exacte si corecte, cod postal. Clientul se obliga sa furnizeze informatii corecte si sa informeze Profiles International de orice modificare survenita asupra acestor informatii furnizate. Un recapitulativ cu aceste informatii ii va fi trimis spre validare Clientului prin intermediul unui e-mail.

Aceste informatii sunt necesare in gestionarea comenzilor si a relatiilor comerciale dintre Profiles International si Client.

Profiles International nu poate fi tras la raspundere pentru informatii introduse eronat.

7.1.1. Utilizarea contului

Clientul are posibilitatea de a urmari statusul comenzilor sale de pe site accesand butonul “ Ti-ai uitat parola? ”.

Istoricul tranzactiilor efectuate intre Profiles International si Client va putea fi consultat in orice moment pe site in rubrica "Contul meu", datele tranzactiilor fiind pastrate pe site pentru o perioada de 6 (sase) luni.

7.1.2. Dezactivarea contului

In cazul nerespectarii de catre Client a “ Termenilor si Conditiilor ”, Profiles International isi rezerva dreptul de a dezactiva contul Clientului, fara nicio despagubire si fara acordarea unui preaviz, dupa instiiintarea acestuia printr-o scrisoare electronica sau printr-o scrisoare recomandata.

In caz de frauda din partea Clientului, dezactivarea contului se va face in deplinatatea drepturilor, fara preaviz, fara instiintare, fara alte formalitati si fara despagubiri.

Clientul care doreste dezactivarea contului sau, va transmite o instiintare in acest sens catre Profiles International prin e-mail la via@profilesinternational.ro sau scrisoare recomandata la adresa: Profiles International: Brasov, str.Miraslau nr.35, Departament VIA. Profiles International se obliga sa dezactiveze contul in maximum 5 zile lucratoare de la primirea cererii de dezactivare.

7.2. Validarea unei comenzi de catre Client

In vederea efectuarii si inregistrarii unei comenzi, Clientul trebuie sa urmeze instructiunile afisate pe site in acest sens.

In momentul dinaintea validarii comenzii, Clientului i se va pune la dispozitie un recapitulativ al informatiilor legate de comanda, iar acesta valideaza printr-un simplu "click" pe butonul "Trimite comanda". Toate comenzile nevalidate nu vor putea fi onorate. Doar simplul fapt de a adauga produse in cos nu inseamna ca a fost validata comanda.

7.3. Confirmarea comenzii de catre Profiles International

Profiles International confirma validarea comenzii printr-un e-mail automat trimis catre Client, prin intermediul caruia i se vor comunica urmatoarele informatii : lista cu articolele comandate, preturile produselor, tipul de livrare, adresa pentru livrare;

Profiles International poate solicita informatii suplimentare despre adresa la care urmeaza sa fie livrata comanda, in cazul in care informatiile furnizate initial de catre Client nu sunt suficiente pentru onorarea comenzii. In acest caz, comanda va fi validata doar la primirea noilor informatii solicitate. In cazul nefurnizarii de catre Client a informatiilor suplimentare solicitate, Profiles International isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva.

Profiles International isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care exista probleme cu plata acesteia, in cazul existentei unui litigiu cu clientul respectiv sau in cazul in care comanda este incompleta. In acest caz, Profiles International va informa Clientul despre respectiva situatie printr-o scrisoare electronica sau telefonic.

8. PLATA PRODUSELOR

In niciun moment sumele incasate nu vor fi considerate ca fiind depozite in cont.

8.1. Descrierea metodelor de plata

8.1.1 Card bancar:

Profiles International accepta plata prin intermediul urmatoarelor carduri bancare de debit sau credit: Visa, MasterCard, Maestro, Visa Electron.

Suma de plata pentru comanda validata va fi blocata de pe cardul valid inregistrat in momentul validarii comenzii respective. Suma platita efectiv pentru comanda va fi retrasa doar in momentul in care Clientul este programat la completarea testului si nu poate fi mai mare decat suma blocata initial in momentul validarii comenzii. Termenul in care banca emitenta a cardului deblocheaza/crediteaza suma in contul clientului, nu poate fi estimat/controlat de catre Profiles International si partenerul sau PayU si poate fi diferit de la o banca la alta si de la un caz la altul.

8.2 Lipsa platii/Probleme intampinate la plata

Clientul garanteaza Profiles International ca modul de plata utilizat este valid si ca nu este obtinut printr-o metoda frauduloasa.

In cazul in care Clientul este minor iar plata se efectueza cu cardul unuia dintre parinti, parintele cu al carui card se achita contravaloarea produselor, garanteaza ca are cunostinta si este de acord cu comandarea produselor.

Profiles International isi rezerva dreptul de a suspenda/anula orice comanda/livrare asupra careia exista suspiciuni cu privire la modalitatea de plata.

Profiles International isi rezerva dreptul de a suspenda/anula toate comenzile in cazul refuzului efectuarii platii de catre institutiile financiar-bancare.

8.3 Securizarea metodelor de plata

Toate tranzactiile bancare de pe site vor fi efectuate intr-o maniera securizata, PayU - partenerul Profiles International - fiind garantul acestei securitati din punctul de vedere al efectuarii platilor online si se obliga sa protejeze toate datele si informatiile personale ce au legatura cu modalitatile de plata online.

Toate informatiile introduse in vederea efectuarii unei plati online (numarul cadrului, parola, data validitatii cardului) nu vor fi stocate pe serverele Profiles International ci vor fi exclusiv in sarcina PayU.

8.4 Factura fiscala

Factura fiscala va fi eliberata pentru fiecare comanda in parte si va fi livrata on-line la adresa de e-mail mentionata.

9. LIVRARE

9.1. Informatii generale

Produsele comandate vor fi livrate la adresa de e-mail indicata de catre Client in procesul efectuarii comenzii.

Clientul are obligatia de a verifica corectitudinea informatiilor furnizate cu privire la adresa de livrare anterior validarii comenzii. In cazul aparitiei unor erori la introducerea acestor informatii, Profiles International nu va fi facut responsabil pentru imposibilitatea livrarii comenzii.

Livrarea se considera a fi indeplinita de catre Profiles International, la momentul validarii comenzii produselor comandate catre Client la adresa de e-mail selectata de acesta la momentul validarii comenzii.

Prin citirea si deschiderea testului Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor comandate.

Data de livrare a comenzilor va fi aleasa din momentul validarii comenzii de catre Client, in functie de disponibilitatea produselor.

Profiles International se angajeaza sa respecte aceste date de livrare a comenzilor online.

10. RETUR

Dreptul de returnare a produselor achizitionate online.

Pentru produsele achizitionate, Clientul are la dispozitie un termen de 10 zile de la data primirii produsului de al returna fara a suporta nici un fel de cheltuieli numai in cazul in care desi a fost deschis testul/ produsul, acesta nu a fost validat, respectiv nu a fost apasat butonul "Finalizare test".

In cazul in care Clientul a apasat butonul "Finalizare test", testul nu mai poate fi returnat, ca urmare Clientului nu ii vor putea fi restituite costurile efectuate cu achizitionarea produselor/testelor.

Profiles International recomanda Clientului care doreste sa-si exercite dreptul de retur sa informeze Serviciul de Contabilitate.

11. RELATIA CU CLIENTII

Pentru orice informatie sau reclamatie cu privire la serviciul Profiles International, Clientii au la dispozitie urmatoarele modalitati de contact:

  • telefonic la numarul : 0268 426336 sau 0268 422907 de luni pana vineri intre orele 09h00 si 17h00

  • prin e-mail : via@profilesinternational.ro

  • sau la dresa : Profiles International, Str.Miraslau nr.35, loc.Brasov, jud.Brasov 500075

12. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele obtinute cu ocazia creerii contului nu vor face obiectul vreunei tranzactii intre Profiles International si alte companii. Profiles International are dreptul de a utiliza informatiile cu caracter personal figurand in chestionare sau furnizate pe orice alta cale de catre clienti in scopul organizarii de activitati de marketing, in stricta conformitate cu prevederile legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Profiles International va pastra confidentialitatea asupra acestor informatii si se obliga sa nu le divulge tertilor decat cu acordul expres al clientilor sau in situatiile in care aceasta comunicare ar fi strict necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati clientilor, obtinute ca urmare a participarii acestora la diverse concursuri cu caracter promotional, sau alte campanii promotionale organizate de catre Profiles International, precum si in situatiile in care, este obligat, potrivit legii, la divulgarea acestor informatii. Nu sunt considerate terti societatile mandatate de catre Profiles International in scopul prelucrarii de date, prelucrare care se face de catre acestea in numele si pentru SC Profiles International S.R.L.

Conform legii 677/2001, aveti dreptul de acces gratuit (dar nu mai mult de o data pe an) la datele dumneavoastra, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata SC Profiles International S.R.L. la adresa de mail via@profilesinternational.ro sau la adresa: str.Miraslau nr.35, loc.Brasov, jud.Brasov. Aveti, deasemenea, dreptul de interventie asupra datelor : dupa caz, puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus puteti, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Orice persona are dreptul de a cere si obtine retragerea sau anularea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta sa, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum si competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte, precum si de a obtine reevaluarea oricarei decizii luate in privinta sa, care o afecteaza, in mod semnificativ, daca decizia a fost adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date care intruneste conditiile prevazute la paragraful anterior. Totodata, aveti dreptul de a va adresa justitiei.

13. PROPRIETATE INTELECTUALA

Orice reproducere, descarcare, copiere, modificare, utilizare in scopuri comerciale, totala sau partiala a diferitelor elemente ale site-ului (inclusiv continutul editorial si fotografii) sunt interzise si expune autorul/autorii sai la posibile actionari in justitie. Termenii si Conditiile Generale de vanzare nu autorizeaza in nici un caz reproducerea, modificarea sau utilizarea comerciala a diferitelor elemente ale site-ului.

14. GENERALITATI

Site-ul poate contine si link-uri ale altor colaboratori care reprezinta legaturi cu alte site-uri. Profiles International nu este responsabil pentru continutul si functionarea acestor site-uri externe la care Clientul are acces via site-ului de vanzari online www.via-consiliere.ro.

15. FORTA MAJORA

Toate evenimentele de forta majora definite de legislatia romana reprezinta un motiv de suspendare si stingere a obligatiilor Profiles International. Profiles International nu poate fi tras la raspundere in aceste cazuri de forta majora.

16. RECLAMATII SI LITIGII

Termenii si conditiile de vanzare sunt supuse legislatiei din Romania.

In caz de aparitie a unor litigii Clientul va putea sa depuna reclamatii catre Profiles International pentru a ajunge la o solutionare amiabila. In conditiile in care nu s-a ajuns la o intelegere amiabila intre parti, litigiul va putea fi solutionat de catre instantele competente din Romania.