A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/via2/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: core/Input.php

Line Number: 286

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/via2/public_html/system/core/Exceptions.php:185)

Filename: libraries/Session.php

Line Number: 675

VIA - Sfaturi pentru angajare
Home > Sfaturi pentru angajare

Sfaturi pentru angajare

Vrei sa iti cresti sansele de a obtine postul la care ai visat? Ai nevoie de putin ajutor si nu stii la cine sa apelezi? Noi iti oferim cateva indicatii de elaborare a scrisorii de intentie si C.V.-ului, sugestii privind interviul de angajare, idei de prospectare a pietei muncii si posibilitatea de a-ti depune C.V.-ul on-line.

Sfaturi scrisoarea de intentie

Diferentiaza-te de ceilalti candidati prin intermediul unei scrisori de intentie care iti reflecta acele calitati personale, abilitati sociale, competente profesionale si realizari ce te fac angajatul ideal pentru postul dorit.

Ce este scrisoarea de intentie? | Structura unei scrisori de intentie | Reguli de baza in redactarea unei scrisori de intentie

Sfaturi C.V.

Acorda mare atentie C.V.-ului pentru ca este "cartea de vizita" pe care o trimiti angajatorului si mijlocul prin care il convingi sa iti acorde o sansa, sa te cunoasca personal... sau nu.

Ce este un Curriculum Vitae? | Structura unui C.V. | Reguli de scriere a unui C.V.

Sfaturi interviu

Esti chemat la interviul de angajare. Ai reusit sa impresionezi cu C.V.-ul bine construit, care si-a atins scopul. Este normal sa ai emotii, insa este ocazia ta de a demonstra calitatile detinue. Este o discutie care are ca scop schimbul de informatii, in care ambele parti urmaresc obtinerea unor date esentiale.

Interviul de selectie | Intrebari adresate in cadrul unui interviu | Ce intrebari sa adresez in cadrul unui interviu?

Sfaturi cariera

Vreau sa am sansa sa fiu apreciat, sa aduc un plus valoare in firma in care lucrez. Vreau un job care sa mi se potriveasca, care sa ma ajute sa-mi demonstrez abilitatile, dar... cum il caut si... cum il gasesc?

Cum imi gasesc un loc de munca? | Modalitati de cautare si identificare a unui loc de munca

Resurse utile

Cauti un model de CV, de scrisoare de intentie sau alte documente necesare perfectionarii sau angajarii? Am selectat pentru tine cateva link-uri utile care te pot ajuta.

Lista resurse utile